Congresul Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară, Iaşi, 26 -28 septembrie

0

Congresul Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară, care se va desfăşura la Iaşi în perioada 26 -28 septembrie, va reuni în capitala Moldovei pe cei mai proeminenţi specialişti ai domeniului din România, pe membrii Societăţii Române de Chirugie Cardiovasculară, dar şi personalităţi recunoscute din străinătate precum prof. Vlasta Fesslova, Tammam Youssef, Marco Ranucci, Alessandro Frigiola (Milano, Italia), prof. Juergen Preusse (Bonn, Germania) şi din alte centre de referinţă din Europa.

Compania Farmaceutica REMEDIA participă şi cu prilejul acestei ediţii, a X-a, la Congresului Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară, prezentând produse din portofoliul de transplant şi de chirurgie cardiovasculară.

Preşedinţia Congresului este asigurată de prof. Grigore Tinică (Iaşi). Deschiderea oficială, programată pentru vineri, 27 septembrie, continuă cu o sesiune dedicată malfomaţiilor congenitale cardiace în cadrul unui simpozion româno-italian, prezentând apoi experienţa care există în România în cadrul centrelor de chirurgie cardiovasculară din Tg. Mureş, Bucureşti, Iaşi şi din alte centre universitare. Cele trei zile ale congresului au prevăzut un program ştiinţific dens şi exhaustiv, benefic pentru pregătirea specialiştilor în acest domeniu de vârf şi de extremă specializare.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.