Country manager nou la Sanofi România

0

Jacques Nathan, care a condus până în prezent operaţiunile Sanofi Bulgaria, a preluat de la începutul lunii octombrie sucursala locală a Sanofi şi preşedinţia Consiliului de Administraţie al Zentiva de la Dan Ivan, care, din motive personale, a hotărât să îşi înceteze temporar activitatea profesională şi va părăsi compania, conform unui comunicat. Nathan va continua să îşi exercite atribuţiile de General Manager al MCO Danube (Organizaţia-Multi-Ţări Dunăre), o structură organizaţională din care fac parte Bulgaria, Moldova, România şi Ungaria.

„Din punct de vedere de business, obiectivul general rămâne păstrarea poziţiei de lider de piaţă”, a comentat Jacques Nathan. Jacques Nathan s-a alăturat Sanofi în 1996, din 2008 preluând conducerea Sanofi Bulgaria şi din februarie 2011 pe cea a MCO Danube.

Compania a demarat în 2011 un amplu program de reconfigurare organizaţională la nivel european. Astfel, Europa a fost împărţită în structuri organizaţionale care cuprin dmai multe state, obiectivul principal fiind consolidarea poziţiei grupului în Europa. (D.B.)

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.