Delta Hospital, spital privat de 13 milioane de euro

0

Delta Hospital, un nou spital privat inaugurat la în Bucureşti, o investiţie totală de 13 milioane de euro, va avea ca focus principal chirurgia minim-invazivă (laparoscopie, toracoscopie, artroscopie). De asemenea, echipa de medici are competenţe în cardiologia intervenţională, oncologie, chirurgia vasculară, endoscopie, ORL, ginecologie, urologie, ortopedie, chirurgie plastică şi reconstructivă.

“Chirurgia laparoscopică, procedură endoscopică minim-invazivă, este utilizată cu precădere în spital, medicii noştri fiind supra-specializaţi în acest domeniu. Intervenţiile endoscopice reduc major disconfortul resimţit de pacienţi după operaţii, contribuie la diminuarea perioadei de spitalizare şi a complicaţiilor postoperatorii. Pacienții noştri cu boli chirurgicale beneficiază, în peste 95% din cazuri, de aceste proceduri endoscopice foarte moderne, fie că este vorba despre extirparea unor organe, de repararea defectelor parietale (hernii, eventratii) sau de rezecţia unor tumori”, a declarat dr. Cătălin Copăescu, şeful Departamentului de  Chirurgie Generală.

Unitatea include şi singurul Centru de Excelenţă în Chirurgie Bariatrică din România şi din regiune, cu experienţă în tratarea pacienţilor cu obezitate şi boli metabolice.

Spitalul are o capacitate de 55 de paturi în rezerve de lux, bloc operator cu 4 săli de operaţie, terapie intensivă, un centru de diagnostic şi tratament  cu 24 de cabinete de specialitate, precum şi 170 de locuri de parcare în interiorul clădirii. Suprafaţa totală este de 10.000 mp, din care 2.000 mp reprezintă suprafaţa spitalului.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.