Divizia de servicii medicale a A&D Pharma a deschis două clinici în Bucureşti

0

Anima Specialty Medical Services, divizia de servicii medicale a grupului de distribuție și retail farmaceutic A&D Pharma, a deschis la începutul lunii iunie două clinici în zona Piaţa Victoria şi Titan. În perioada următoare urmează să fie deschisă cea de-a treia clinică, în cartierul Pantelimon.

Centrul medical din Piaţa Victoriei are o suprafaţă de 600 mp şi include 15 cabinete medicale cu specialităţile: medicină generală, internă, medicină de familie, cardiologie, dermatologie, ORL, ginecologie, medicina muncii, gastroenterologie, oncologie, boli de nutriţie şi obezitate, nefrologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie, homeopatie, planning familial, alergologie, urologie, ortopedie, neurologie, reumatologie, endocrinologie, oftalmologie, pneumologie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie 4D şi analize de laborator.

Clinicile Anima vor dispune de un sistem de programări rapide şi  de loializare a pacienţilor, analize disponibile pe intranet.

„ Pe termen lung suntem încrezători în faptul că Anima nu va fi doar un business solid, dar va contribui totodată la îmbunătăţirea calităţii vieţii unui număr foarte mare de oameni. Clinica Anima Victoriei este una dintre cele mai moderne din România, oferind pacienţilor nu doar servicii de calitate cât mai ales o echipă de medici experimentaţi de o calitate umană deosebită”, a declarat directorul executiv A&D Pharma Robert Popescu.

În clinici vor lucra peste 100 de medici, urmând ca până la sfârşitul anului numărul lor să depăşească 300. Grupul A&D Pharma intenţionează să dezvolte o reţea naţională de servicii şi facilităţi dedicate îngrijirii sănătăţii.

Divizia Anima a fost înfiinţată la începutul anului 2010, în parteneriat cu o echipă de medici şi profesionişti din domeniul sănătăţii, pe fondul creşterii cererii pentru servicii medicale private în România.

A&D Pharma Holdings operează pe piaţa serviciilor de distribuţie a medicamentelor (Mediplus), de retail (reţeaua de farmacii Sensiblu) şi de promovare (Marketing&Sales). (Gabriela Niculescu) <<<

About Author

Medica Academica

Comments are closed.