“Educație medicală continuă” pentru jurnaliștii pe sănătate – START înscrieri

0

Cei mai activi europarlamentari români, Daciana Sârbu și Dr. Cristian Bușoi, vor fi gazdele trainingului dedicat jurnaliștilor români cu experiență pe sănătate – “Media Trip – How to communicate good health?” organizat sub auspiciile Ministerului Sănătății, în perioada 26-28 septembrie la Bruxelles.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul se va desfăsura în comisia de sănătate a Parlamentului European (ENVI) și în Comisia Europeană (DG SANCO și DG EMPL) și va permite jurnaliștilor să obțină informații relevante direct de la sursă.  Agenda cuprinde și vizite de lucru la EGA (European Generic Medicines Association) sau Euractiv Bruxelles.

Media Trip – How to communicate good health? este o inițiativă Tarus Media Health Events și are ca obiectiv promovarea politicilor de sănătate ale Uniunii Europene și “educația medicală continuă” a jurnaliștilor cu experiență pe sănătate.

Jurnaliștii (TV, radio, presa scrisa, online) pot trimite aplicațiile până marți, 18 septembrie 2012, orele 16:00. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile pe adresa madalina.ciobanu@tarus.eu

 

Criterii de selecție:

– Experiență în mass media – minim 2 ani

– Experiență în jurnalismul de sănătate – minim 1 an

– Obligativitatea de a fi scris un material pe tema politicilor europene de sănătate

– Recomandarea șefului de redacție

About Author

Medica Academica

Comments are closed.