Eli Lilly România are un nou director general

0

De la 1 iulie, Eli Lilly România are un nou director general, în persoana Dr. Attila Fejer care va prelua poziția de la Dr. Camilla Shen, director regional pentru Europa de Sud-Est și director general pentru România.

 

Dr. Fejer a lucrat anterior ca director de divizie pentru secțiunile de produse biomedicale şi oncologice ale companiei, iar înainte de asta, ca director de vânzări în diverse arii terapeutice.

Potrivit dr. Fejer, un sistem modern de asistenţă medicală implică un proces de proiectare adecvat, bine făcut în avans, în cooperare cu principalele părţi interesate, care are ca rezultat și o împărțire corectă a sarcinilor fiscale între stat şi furnizorii de bunuri şi servicii. Aceasta este singura cale de urmat în scopul aducerii în mod regulat a progresului inovării medicale la nivelul pacienților români, care sunt deja în aşteptare de mai mulți ani pentru tratamentele noi ce sunt disponibile majorităţii cetăţenilor UE, se arată într-un comunicat de presă al Eli Lilly.

Noul director general a menţionat de asemenea planurile Lilly de a extinde portofoliul de produse în România, în următoarele arii terapeutice: boli auto-imune, diabet zaharat, oncologie, boli ale sistemului nervos central şi osteoporoză. Dr. Fejer a absolvit în 2001 cursurile Facultății de Medicină a UMF Tg. Mureș, este căsătorit şi are doi copii.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.