Europharm Distribuţie are un nou General Manager

0

Compania locală de distribuție farmaceutică Europharm Distribuţie, parte a grupului GSK România, are un nou General Manager. Adrian Vasiliu, în vârstă de 40 de ani, a ocupat, până în prezent, diverse poziții la nivel de senior management. Astfel, după 13 ani petrecuţi în Procter & Gamble în arii diferite de business, Adrian a fost Country Manager pentru România şi Cipru, în cadrul liderului global în industria băuturilor, Diageo. În ultimii 4 ani s-a aflat la conducerea celei mai mari companii de distribuţie din Algeria, Star Brands & Star Goods, o afacere de peste 200 milioane de dolari şi 500 de angajaţi. Adrian Vasiliu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi are un Master în Administrarea Afacerii.

“Acest nou rol vine ca o oportunitate extraordinară de a-mi aduce contribuţia în alt tip de distribuţie, cea de medicamente, o zona critică pentru bunăstarea pacienţilor noştri. Vreau să dezvoltăm o afacere solidă şi durabilă, cu o infrastructură armonizată şi operaţiuni şi fluxuri automatizate, pentru fi competitivi într-o piaţă extrem de dinamică”, a spus Adrian Vasiliu, Director General Europharm Distribuţie.

Adrian Vasiliu vine în Europharm Distribuţie după o perioadă de 6 luni de interimat asigurat de Viorel Vodiţă, în paralel cu rolul de Marketing Manager, poziție în care va reveni în prezent.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.