Fabrizio Giombini, noul director al MSD România

0

Compania farmaceutică Merck & Co (MSD) l-a numit pe Fabrizio Giombini în funcţia de director general al filialei sale din România, acesta începându-și mandatul la data de 1 februarie 2014.

„România este o mare provocare pentru mine. Chiar dacă am sosit de puţină vreme, simt deja că locul meu e aici. Am găsit aici o echipă minunată, şi împreună suntem pregătiţi să continuăm şi să dezvoltăm strategiile noastre, având drept obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor. Pentru fi învingători în mediul economic şi politic solicitant din prezent, trebuie să acţionăm cu o mentalitate proaspătă, inovatoare şi deschisă, iar acesta este unul dintre principalele mele obiective în cadrul organizaţiei MSD România. Am întâlnit aici oameni extraordinari, care m-au impresionat cu adevărat. MSD are un istoric remarcabil în industria farmaceutică, şi noi vom continua să investim în tratamente inovatoare, proiecte educaţionale şi multe alte proiecte, pentru a oferi pacienţilor o viaţă de cea mai bună calitate”, a spus Fabrizio Giombini.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria farmaceutică, Fabrizio Giombini și-a început cariera la MSD în 1989, în Italia, în calitate de reprezentant regional. A ocupat diferite poziții în cadrul multinaționalei în Statele Unite și în regiunea EMA (Euro-Mediteranian Association), iar noua sa numire în funcţia de director general în România vine după aproape patru ani petrecuţi în Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri-asistenţă primară.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.