Farmaceutica REMEDIA – cifră de afaceri în creştere cu 12% pe primele nouă luni

0

Farmaceutica REMEDIA – cifră de afaceri în creştere cu 12% pe primele nouă luni

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica REMEDIA, companie listată la categoria a doua a Bursei de Valori Bucureşti, a înregistrat pe primele nouă luni ale anului o cifră de afaceri în creştere cu 12% şi un profit brut în creştere cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultate care arată o evoluţie peste media generală a pieţei de profil, care au caracterizat constant evoluţia din ultimii ani a companiei.

Astfel, conform Raportului Consiliului de Administratie pentru trimestrul al III-lea, cifra de afaceri neta pe prímele nouă luni ale anului 2011 a fost de 144,6 milioane lei, iar profitul brut pentru aceeaşi perioadă a depăşit 5 milioane lei.

Farmaceutica REMEDIA S.A. a ales listarea la cota BVB în 2009, într-un moment greu al pieţei de capital, îndeplinind cerinţele de transparenţă faţă de investitori.

Compania deţine opt centre logistice în Bucureşti, Deva, Timişoara, Braşov, Craiova, Iaşi, Piteşti, Târgu Mureş, care asigură o acoperire naţională a activităţii de distribuţie şi o reţea proprie de retail, reprezentată de 57 de farmacii în special în judeţele Hunedoara, Alba şi Sibiu.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.