Farmaceutica REMEDIA, în top la SkyRun – o competiție în beneficiul Hospice Casa Speranței

0

Raluca-Michaela Băjenaru, angajată a Tarus Media, parte a grupului de firme REMEDIA, a urcat pe cea mai înaltă poziție a clasamentului corporate feminin în cadrul competiției de alergare pe scări SkyRun, dedicată cauzei Hospice Casa Speranței, parcurgând cele 34 de etaje și peste 600 de trepte în 4 minute și 40 de secunde. « Viața este asemeni unei călătorii de care ar trebui să ne bucurăm în fiecare moment, cu toții, chiar și cei care se apropie de finalul drumului”, a spus Raluca Băjenaru la festivitatea de premiere, mulțumind companiei Farmaceutica REMEDIA pentru participarea la acest proiect caritabil.

Ceilalți patru angajați-sportivi din echipa susținută de Farmaceutica REMEDIA au obținut, de asemenea, rezultate foarte bune : Lavinia Dragomirescu s-a clasat pe poziția a 11-a în cadrul clasamentului feminin corporate cu timpul de 6.09 minute, iar Raluca Maria Balaci a ajuns la finish după 6 minute și 45 de secunde, pe locul al 14-lea. La masculin, Daniel Costache a terminat pe poziția a 19-a în 5 minute și 17 secunde, iar  Alin Gabriel Șeică a parcurs traseul în 5 minute și 56 de secunde, clasat pe locul al 39-lea.

Competiția a reunit 700 de participanți, dintre care aproape 130 de sportivi au fost susținuți de companiile pentru care lucrează, în cadrul categoriei corporate.  Taxele de participare urmează să fie donate către ONG-ul Hospice Casa Speranței în scopul finalizării centrului de ingrijiri paliative Hospice din București. Mai mult de jumătate dintre cei 150.000 de oameni care au nevoie anual de servicii paliative în România sunt bolnavi de cancer – copii și adulți; doar 5% dintre ei primesc îngrijiri de alinare a suferinței atunci când nimic mai mult nu se poate face.

De-a lungul timpului, Farmaceutica REMEDIA s-a implicat în promovarea sportului, susținând lotul național de gimnastică, pe Florentina Marincu, campioană mondială la atletism, precum și în organizarea unor evenimente artistice, cum ar fi Festivalul International Johann Strauss și Simpozionul Internațional de Artă Studențească din Masivul Retezat.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.