Fereastră interactivă care afișează mesaje pentru mamele copiilor născuți prematur

0

Mamele de copii prematuri din Maternitatea Polizu sunt încurajate prin mesaje trimise de oameni din toată țara pe site-ul www.grijapentrucopii.ro și afișate în timp real pe o fereastră interactivă care le desparte de salonul unde sunt îngrijiți bebelușii lor. Inițiativa aparține companiei Dorna și este parte a campaniei „Grijă pentru copii”, dezvoltată împreună cu Organizația Salvați Copiii, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de îngrijire a nou-născuților prematuri.

„Pentru mamele copiilor născuţi prematur, primele luni după naştere sunt cele mai dificile. Viaţa copiilor lor este în mâna cadrelor medicale şi a echipamentelor de specialitate, iar ele nu pot face altceva decât să spere că va fi bine și să aștepte pe holurile maternităţilor. Un gând bun şi un mesaj de susţinere le poate ajuta să capete puterea de a trece peste această perioadă dificilă. Pentru ele am creat Fereastra de speranţă, prima fereastră interactivă din România, un spaţiu în care fiecare dintre noi poate trimite mesaje de susţinere mamelor copiilor născuţi prematur”, a declarat Raluca Vlad, Brand Manager Dorna.

De la instalarea Ferestrei de Speranță, la începutul lunii aprilie, au fost trimise până acum peste 1.000 de mesaje de încurajare. Acestea pot fi trimise de oriunde, accesând site-ul www.grijapentrucopii.ro.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.