Gábor Sztaniszláv, noul General Manager al Amgen România

0

Filiala locală a companiei Amgen are un nou General Manager în persoana lui Gábor Sztaniszláv, care a ocupat anterior poziţia de Senior Commercial Manager Amgen Ungaria şi al Centrului de Excelenţă Amgen pentru Europa Centrală şi de Est. În cadrul acestei funcţii a fost responsabilul comercial pentru toate produsele Amgen din Ungaria precum şi coordonatorul de marketing al ECE (7 state) pentru un produs cheie utilizat în terapiile oncologice.

În vârstă de 37 de ani, Gábor Sztaniszláv este cel mai tânăr General Manager din regiune. S-a alăturat Amgen din 2009. Este licenţiat în farmacie la Universitatea de Medicină Semmelweis şi absolvent al unui MBA în cadrul Universităţii din Durham, Marea Britanie.

“După 3 ani de creştere continuă, Amgen România a atins o maturitate care se traduce printr-o mai bună orientare către nevoile pacienţilor şi ale medicilor, asigurând un acces mai mare la medicamentele biologice. Ne propunem să aducem mai aproape de pacienţii din România produsele inovatoare pe care le-am lansat cu succes pe alte pieţe şi, de asemenea, produsele promiţătoare pe care le avem în dezvoltare”, a subliniat Gábor Sztaniszláv, General Manager Amgen România.

Produsele Amgen sunt disponibile pacienţilor români prin intermediul distributoriilor locali din 2004. În septembrie 2009 Amgen a deschis propria reprezentanţă locală.

Compania Amgen este lider mondial în biotehnologie, aducând terapiile biologice, sigure şi eficiente, din laboratoarele de cercetare la pacienţi. Produsele sale sunt destinate tratamentului împotriva cancerului, bolilor de rinichi, poliartritei reumatoide, osteoporozei şi a altor afecţiuni severe. Amgen a creat în premieră produse noi bazate pe demersurile ştiinţifice dedicate recombinării ADN-ului şi biologiei moleculare, lansând primele produse biotehnologice cu adevărat de succes.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.