Gala de strangere de fonduri “DE SARBATORI, COPIII AJUTA COPII”

0

In ziua de joi, 19 decembrie, Casa de Cultura a Studentilor va gazdui, in colaborare cu Tineretul Social Democrat Sector 2, Asociatia EQUALITY si PROVIDANSE, trupa de dans formata din studenti ai universitatilor cu profil tehnic, o gala de strangere de fonduri  pentru copiii internati in sectia de oncologie pediatrica din cadrul Institutului Oncologic “Alexandru Trestioreanu” Bucuresti.

Gala este intitulata “DE SARBATORI, COPIII AJUTA COPII” si va avea loc in sala Mare de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 18:30. Aceasta gala isi propune scoaterea la licitatie a obiectelor realizate de copiii din Gradinita Ostrov, precum si a altor obiecte donate, iar fondurile obtinute vor fi folosite la achizitionarea de cadouri pentru copiii internati.

Evenimentul va fi moderat de actrita Daniela Nane si va avea invitati din mai multe domenii (executiv, legislativ, administrativ, companii ce fabrica produse naturale, companii din domeniul medical, asociatii non-guvernamentale, media, s.a.) precum si prieteni.

Momentele artistice din programul galei vor fi oferite de trupa “PROVIDANSE”, ansamblul “DOINA” al Casei de Cultura a Studentilor, precum si Corul “SYMBOL” cu dirijorul principal si initiatorul corului, profesorul Jean LUPU.

Avand ca motto “Pentru unii copii, Craciunul inseamna deschiderea cadourilor de sub brad. Pentru altii, inseamna inca o zi pe patul de spital. Ajuta-ne sa schimbam acest lucru!”, Tineretul Social Democrat Sector 2 intenţionează să facă din acesta gala o tradiţie.

Astfel, in fiecare an, in luna decembrie, artişti de valoare vor fi invitaţi să concerteze în beneficiul copiilor proveniti din familii defavorizate din sectorul 2, precum si celorlalti care au nevoie de ajutor.

 

Contact

Casa de Cultura a Studentilor

Str. Plevnei, nr. 61

19 decembrie, ora 18:30

About Author

Medica Academica

Comments are closed.