Inspecţie FDA, finalizată cu succes la Sindan Pharma

0

Sindan Pharma, unitatea de producţie a companiei Actavis din România, specializată în medicamente generice oncologice, a finalizat cu rezultate foarte bune inspecţia reprezentanţilor autorităţii americane din domeniu, Food and Drug Administration (FDA).

Inspecţia a fost declanşată de creşterea vânzărilor produselor fabricate de Sindan Pharma în Statele Unite ale Americii, care au crescut de zece ori în ultimii doi ani, cât şi de numărul mare de solicitări de noi autorizaţii de punere pe piaţă depuse pentru comercializarea unor produse noi. Valoarea exporturilor Sindan Pharma pe piaţa americană a ajuns în 2010 la peste 3 milioane dolari şi 152.000 de unităţi. Din portofoliul companiei, opt produse sunt comercializate în prezent pe piaţa americană.

Compania Actavis este reprezentată în România de două unităţi, Actavis Sales/Marketing, responsabilă cu comercializarea produselor din portofoliul Actavis pe piaţa locală, şi Sindan Pharma, unitatea de producţie pentru medicamente oncologice. Cele două companii numără peste 400 de angajaţi.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.