Internship la GSK

0

GSK România primește 12 trainees pe o perioadă cuprinsă între șase până la 12 luni, în cadrul diviziilor GSK Pharma, GSK Consumer Healthcare și Europharm Distribuție, în cadrul programului anual „Pornește la drum cu GSK!” dedicat absolvenților de studii universitare și de master.

Programul se adresează tinerilor cu studii în domeniile Medicină, Farmacie, Chimie, Studii Economice. Aceștia pot opta pentru un stagiu de șase luni în cadrul diviziei GSK Pharma sau pentru un stagiu de 12 luni în cadrul GSK Consumer Healthcare și Europharm Distribuție.

Înscrierile au loc în perioada 11 august – 12 octombrie, prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul companiei sau pe website-ul partenerilor noștri Buzzcamp. Tinerii își vor desfășura activitatea în arii profesionale variate, printre care se numără domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistică, achiziţii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performanțe foarte bune au posibilitatea să se alăture echipei GSK România.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.