LAWG are un nou președinte

0

Gregory Reeder, Country Manager Pfizer România, a fost numit în funcția de Președinte al Local American Working Group (LAWG), filiala din România a organizației Pharmaceutical Research and Manufacturers of America (PhRMA), începând cu luna mai 2013. Conducerea actuală a LAWG include, de asemenea, pozițiile de Vice Președinte, Almin Adzovic – Country Manager MSD și pe cea de Secretar General, Mihai Diamandopol – Country Manager Abbott Products, se arată într-un comunicat de presă al LAWG.

Gregory Reeder are peste 16 ani de experiență în marile companii farmaceutice și în activități dedicate îmbunătățirii stării de sănătate a consumatorilor, pe mai multe piețe internaționale.

Local American Working Group (LAWG) a fost înființată în 2010 de către companiile farmaceutice americane prezente în România, lidere în cercetare și biotehnologie, care își dedică activitatea descoperirii de noi medicamente, inovative. Asociația cuprinde 10 companii farmaceutice multinaționale prezente pe piața românească: Abbott, Amgen, AstraZeneca, Bristol Myers Squibb, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Merck Sharp & Dohme, Novartis și Pfizer.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.