Medica Academica şi BMJRo îţi aduc un televizor Full HD

0

Abonaţi-vă până la 31 mai la Medica Academica şi/sau British Medical Journal-ediţia în limba română și câștigaţi un televizor LCD LG cu diagonala de 64 cm oferit de partenerul nostru DWYN International, magazin on-line de produse electronice. Cu abonamentul dublu aveţi șanse duble de câștig!

Premiul va fi oferit prin tragere la sorţi în ziua de 6 iunie 2013, în intervalul orar 10:00 – 12:00. Câştigătorul va fi anunţat pe site-ul www.medicaacademica.ro începând cu orele 14:00.

DWYN International este un magazin on-line cu 9 ani vechime pe piaţă, având şi un magazin unde se pot vedea şi proba fizic produsele. Pentru bucureşteni comanda este livrată în aceeaşi zi, iar pentru clienţii din ţară a doua zi. Plata se poate face la magazin, la livrare sau cu cardul online. Toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Clienţii beneficiază de garanţie de retur 15 zile (gama resigilate).

Toate produsele comercializate au certificat de garanţie de producător, iar compania asigură service post garanţie la orice produs din ofertă. Dacă produsul este achiziţionat de la firmă costul manoperei este la jumătate, iar constatarea este zero. Pe perioada garanţiei clientul poate face upgrade la orice produs achiziţionat, alegând orice alt produs din ofertă, chiar şi din altă categorie. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi www.dwyn.ro!

Regulament Concurs

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.