Medica Academica sustine vernisajul AUSBLICKE

0

TARUS Media, prin publicatiile Medica Academica si British Medical Journal, sustine in data de 4 iulie 2013, ora 19:00, la Abatia Klosterneuburg, langa Viena, vernisajul AUSBLICKE. In cadrul acestuia va fi expusa colectia de arta rezultata in urma atelierelor de creatie in aer liber din cadrul proiectului Scoala de Vara din Masivul Retezat, Cabana Cascada.

 

Vernisajul face parte dintr-un sir de evenimente artistice ce se deruleaza in perioada iulie-septembrie 2103, in cadrul schimburilor culturale bilaterale intre Institutul Cultural Roman din Viena si Abatia de la Klosterneuburg.

 

Doamna Carmen Bendovski, director al Institutului Cultural Roman din Viena a ales prezentarea colectiei de arta realizata cu sustinerea TARUS Media si a domnului Valentin-Norbert TARUS, ca expresie si rezultat al unui efort admirabil de stimulare, prin intermediul taberelor de creatie din Masivul Retezat, a tinerilor artisti – studenti si absolventi ai Academiilor de Arta din Iasi si Chisinau.

 

Institutul Cultural Roman din Viena a decis ca Expozitia – care se va deschide pe 04.07.2013, precum si evenimentele adiacente sa fie curatorial si managerial conduse de dna. Mag. Ana- Maria Altmann, istoric de arta la departamentul Educational si de Medierea Artei a muzeului Albertina din Viena.

 

Expoziția este organizata de Institutul Cultural Roman din Viena si Abatia Klosterneuburg. Vor fi expuse lucrari de pictura si sculptura realizate in cadrul Scolii de vara din Retezat, initiata de TARUS Media, in cooperare cu Universitatile de Arta din Iasi si Chisinau si va ramane deschisa timp de doua luni la Abatia Klosterneuburg.

 

AUSBLICKE va continua, in perioada 01.07.2013-14.07.2013 cu cea de-a VIII-a editie a Simpozionul International de Arta din Masivul Retezat-Cabana Cascada. Participanti sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte plastice Chisinau (sectia tapiserie, ceramica, pictura, grafica) si ai Universitatii de Arte George Enescu din Iasi (pictura, sculptura).

 

In perioada 14.07-27.07, urmeaza tabara pentru profesori si artisti consacrati. Aceasta este prima editie de acest gen pe care TARUS Media si domnul Valentin TARUS o sustin.

 

Pentru a descarca invitatia va rugam sa accesati acest link. Va asteptam cu drag in Viena!

 

CATALOGUL EXPOZITIEI ONLINE

 

About Author

Medica Academica

Comments are closed.