MSD România are un nou Managing Director

0

De la 1 mai, Almin Adzovic este noul Managing Director al MSD România, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Adzovic are peste 20 de ani de experiență internațională în industria farmaceutică. Și-a început cariera la Johnson & Johnson, unde a ocupat diverse poziții în departamentele de vânzări și marketing. Lucrează în MSD încă din 2001, când a ocupat funcția de Country Manager pentru Bulgaria, Macedonia și Albania. În ultimii șase ani, a coordonat activitatea companiei MSD Croația din poziția de Country Manager.

“Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei tinere și energice a MSD România. Sunt copleșit de gradul de transformare pozitivă prin care a trecut această țară de la prima mea vizită aici, în 1995, și până acum. Astept cu nerăbdare să lucrez cu autoritățile din domeniul sănătății pentru a aduce tratamentele inovatoare ale MSD în România, astfel încât pacienții să se bucure de cele mai noi și cele mai bune produse ale noastre”, a afirmat Almin Adzovic.

Noul Managing Director a preluat mandatul lui Steve Warner, care a condus compania MSD România timp de un an, din poziția de General Manager.

Compania Merck Sharpe & Dohme operează în peste 140 de țări și produce atât medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, vaccinuri, terapii biologice și produse de îngrijire de larg consum, dar și produse veterinare.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.