Noi produse Newtone Laboratories

0

Compania Newtone Laboratories a lansat un nou şampon cu activator de creştere, care conţine sub­stan­țe bioactive ento­­molo­gice – aminoacizi, precursori naturali ai keratinei – care aderă la firele de păr. Gama pentru îngrijirea părului conține şam­po­n, balsam, loţiune activatoare şi suplimentul ali­men­tar Entovit, în care sunt înglobate principalele sur­se de sănătate ale părului și unghiilor, vitaminele A, C și E obținute din surse naturale și ami­no­acizi de origine entomologică. De Crăciun va fi lansată o colecţie specială de îngrijire a părului, care vor cuprinde şamponul şi balsamul Newtone, alături de loţiunea şi suplimentul pentru păr.

„Studiile științifice au arătat că entomologia poate oferi soluții me­di­cale pentru foarte multe probleme de sănătate. Testele clinice, realizate în institute medicale și universități de renume, au confir­mat performanța te­ra­­peutică a preparatelor noastre. Putem afir­ma că am argu­mentat științific eficiența ento­mo­terapiei, care-și va găsi astfel locul binemeritat în rândul terapiilor comple­men­tare. În prezent, realizăm preparate medica­men­toase, produse cosmetice și suplimente alimentare în condiţii GMP, conform directivelor euro­pene. Preocu­pa­rea noastră majoră rămâne eficienţa terapeutică a preparatelor”, a declarat Veaceslav Ciuhrii, General Manager Newtone.

Compania există pe piaţa locală de zece ani, produsele sale – creme regeneratoare pentru piele şi unghii, pentru paradontoză, pentru afecţiunile reumatice, spondiloze şi hemoroizi – fiind distribuite prin farmacii.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.