Nolan Townsend, noul Country Manager al Pfizer România

0

Noul Country Manager al Pfizer România este Nolan Townsend, care a condus anterior filiala multinaționalei din Ucraina. Townsend îi succede în această poziție lui Gregory S. Reeder, numit Director de Marketing, Europe Vaccines în cadrul Pfizer.

“Am primit cu entuziastm numirea în funcţia de Country Manager în România deoarece înțeleg o mare parte din provocările şi oportunităţile cu care piaţa farmaceutică locală se confruntă. Acest lucru, combinat cu angajamentul Pfizer de a continua să se concentreze pe asigurarea nevoilor pacienţilor, autorităţilor şi furnizorilor de servicii medicale din România, îmi dă o mare încredere că vom continua parteneriatele şi colaborările încheiate anterior cu partenerii noştri externi”, a declarat R. Nolan Townsend.

În timpul mandatului său în Ucraina, a deţinut funcţia de Preşedinte al Comitetului pe Probleme de Sănătate din cadrul Camerei de Comerţ Americane din Ucraina şi pe cea de Preşedinte al Asociaţiei de Cercetare şi Dezvoltare a Producătorilor din Domeniul Farmaceutic.

Nolan Townsend şi-a început cariera în cadrul Pfizer ca membru al Diviziei de Corporate Finance în 2003. A deţinut succesiv poziții cu responsabilitate din ce în ce mai mare în domenii precum Corporate Finance, Corporate Strategy, Business Operations, Marketing şi General Management în sediul central de la New York, precum şi în ţări din Asia şi Europa de Est. Are un MBA în cadrul Harvard Business School şi deţine o diplomă în Economie în cadrul Universităţii din Pennsylvania.

Înainte de a se alătura Pfizer, Nolan Townsend a lucrat în domeniul investiţiilor bancare la Lehman Brothers, New York, fiind specializat în fuziuni și achiziții și în finanţarea companiilor din domeniul farmaceutic.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.