Noul concurs de rezidențiat – pe 20 mai

0

O nouă sesiune a concursului de intrare în Rezidențiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie anul trecut, în domeniul medicină, va avea loc pe 20 mai, a stabilit Ministerul Sănătății. Sesiunea extraordinară se va desfăşura numai în Centrul Universitar Bucureşti, iar înscrierile vor avea loc în perioada 17-27 aprilie.

Absolvenţii facultăţilor de medicină vor putea concura pe un număr de 98 de locuri şi 318 de posturi de medic rezident care au rămas neocupate după repartiţia candidaţilor promovaţi în concursul de rezidenţiat, sesiunea noiembrie 2011, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului. Absolvenţii care candidează pe post se vor înscrie la direcțiile de sănătate publică ale judeţelor unde doresc să concureze. În cazul înscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediul direcţiilor de sănătate publică.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, Ministerul Sănătăţii va publica pe pagina de web www.ms.ro detaliile privind organizarea concursului, precum şi metodologia de organizare.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.