Paracetamol – soluție perfuzabilă de la Actavis

0

Paracetamol Actavis 10mg/ml soluţie perfuzabilă este cel mai nou produs din portofoliul Actavis România, companie specializată în producția și comercializarea de generice. Acesta este  indicat în tratamentul pe termen scurt al durerii moderate, mai ales în urma unei intervenţii chirurgicale, precum şi în tratamentul pe termen scurt al febrei, atunci când administrarea intravenoasă este justificată clinic de către nevoia de a trata urgent durerea sau hipertermia şi nu este posibilă administrarea pe alte căi.

Paracetamolul este unul dintre cele mai prescrise antipiretice. El scade febra în decurs de 30 de minute după începerea administrării, durata efectului antipiretic fiind de cel puţin șase ore. Paracetamolul asigură debutul ameliorării durerii în decurs de 5-10 minute de la administrare. Efectul analgezic maxim este obţinut în decurs de o oră şi durează, de obicei, 4-6 ore.

Portofoliul Actavis în România cuprinde medicamente care aparţin principalelor clase terapeutice: sistem cardiovascular, sistem nervos central, antiinfecţioase, sistem digestiv  şi o gamă în creştere de OTC-uri (medicamente eliberate fără prescripţie). Un segment important al portofoliului Actavis îl reprezintă produsele utilizate in tratamentul cancerului, în prezent acestea numărând peste 25 de produse indicate în întreaga patologie oncologică. Grupul Actavis se află pe locul trei la nivel mondial în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de produse farmaceutice generice.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.