Policlinică “Regina Maria” în Sun Plaza

0

Furnizorul privat de servicii medicale “Regina Maria” a inaugurat o policlinică în complexul comercial Sun Plaza, investiţia fiind de 1,7 milioane de euro. Este primul furnizor de servicii medicale care a deschis o policlinică într-un mall, după ce şi lanţurile de farmacii au beneficiat de extinderea reţelelor de comerţ modern şi şi-au adaptat formatul clasic, stradal, mall-urilor şi reţelelor de hypermarketuri.

Centrul din Sun Plaza are 25 de specialităţi, o suprafaţă de 1000 mp, şi este specializată în principal în pediatrie, imagistică şi fiziokinetoterapie. “Cu cele două clinici nou deschise, Lujerului şi Sun Plaza, am reuşit să acoperim încă două zone ale Bucureştiului, intenţia noastră fiind de a fi prezenţi în toate zonele mari ale oraşului. N epropunem ca până la sfârşitul anului, prin cele două clinici, să atingem un număr de 30.000 de pacienţi neabonaţi”, a declarat Wargha Enayati, director general “Regina Maria”.

“Regina Maria” deţine o reţea de 18 policlinici şi şase spitale şi este furnizor al Casei Regale a României. Are peste 1000 de medici angajaţi permanenţi şi colaboratori. Furnizorul de servicii medicale are zilnic 3000 de pacienţi din care jumătate sunt pacienţi unici.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.