Rețeaua de sănătate Regina Maria preia spitalul Première din Timișoara

0

Rețeaua de sănătate Regina Maria a preluat spitalul Première, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a țării.

Spitalul Première se remarcă prin pregătirea echipelor medicale, alcătuite din cei mai buni profesioniști din zonă, înalt specializați în obstetrică, chirurgie ginecologică, medicină materno-fetală, ortopedie, neurochirurgie și chirurgie generală, potrivit unui comunicat de presă al Regina Maria. 

”Am găsit în Première un partener strategic preocupat de excelența în servicii medicale, în aceeași măsură în care suntem și noi. A contat foarte mult că trei dintre spitalele Regina Maria dețin opt acreditări internaționale ceea ce demonstrează preocuparea noastră permanentă pentru adoptarea și menținerea celor mai înalte standarde de siguranță și îngrijire a pacienților. Ne propunem împreună cu echipa medicală și de management a spitalului Première să extindem semnificativ serviciile medicale oferite. Astfel, construim împreună o rețea națională de îngrijire medicală, însuflețită de grijă și respect pentru pacienți”, a explicat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.

Spitalul Première dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale și de un centru performant de imagistică, dotat cu RMN si CT. Spitalul are o suprafață de 5300 mp, o capacitate de 134 de paturi, 6 săli de operație și bloc de nașteri. Aici au loc peste 2500 de intervenții chirurgicale și 1400 de nașteri în fiecare an. Compania are în prezent aproximativ 300 angajați și colaboratori, iar la finalul anului 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

”Spitalul Première înseamnă echipe medicale de excelență, ceea ce reiese în primul rând din pregătirea profesională impresionantă a cadrelor medicale, dar și din gradul de satisfacție a pacienților, care este, în medie, de 96%. Încă de la început ne-am dorit să oferim pacienților din Timișoara un loc în care ei să simtă că primesc grija și atenția pe care le merită și, în același timp, servicii medicale de înaltă calitate”, a spus prof. univ. Dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie și Director Medical al Spitalului Première.

În prima parte a anului, Regina Maria a anunțat preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică din județul Timiș, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan care numără cinci unități specializate. Astfel, rețeaua de sănătate ajunge la 13 locații în vestul țării și la o echipă de 550 de angajați si colaboratori, precum și la un portofoliu de peste 40.000 de abonați în regiune. Prin această expansiune rapidă în zona de vest a țării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziția de lider regional și păstrarea unui nivel înalt de calitate a actului medical, în toate regiunile în care are o prezență puternică. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis prima unitate medicală din Timișoara la sfârșitul anului 2015. Un an mai târziu, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș și Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.