Revidox, un supliment alimentar anti-îmbătrânire, lansat pe piața românească

0

Compania CoreInvest Health a lansat pe piața românească suplimentul alimentar Revidox – Stilvid, un supliment alimentar cu pronunțate afecte anti-îmbătrânire, pentru regenerarea pielii și reducerea riscului de afecțiuni cardiovasculare. Efectele benefice ale produsului au fost dovedite de studii clinice ale căror rezultate au fost prezentate de prof. dr. Juan Carlos Espin de Gea, cel care a descoperit Stilvid acum 12 ani, întâmplător, în timp ce încerca să îmbunătățeasă culoarea strugurilor prin iradiere cu ultraviolete. “Descoperirea noastră este reprezentată de creșterea concentrației de resveratrol în struguri în condiții controlate de iluminare cu ultraviolete, de peste 2000 de ori. Am demonstrat prin studii clinice că acesta previne ateroscleroza, stresul oxidativ și semnele îmbătrânirii, acționând asupra genelor implicate în apariția bolilor cardiovasculare și metabolismului lipidelor.

Un efect care s-a evidențiat ulterior și a fost demonstrat prin studii clinice a fost îmbunătățirea calității pielii, prin creșterea gradului de hidratare – cu 80%, prin creșterea elasticității pielii și prin reducerea profunzimii ridurilor. Aceste efecte au fost evidențiate de dr. Victor Clătici, medic dermatolog la Spitalul Elias.

Dr. Ileana Turcu, director științific al Fundației “Ana Aslan Internațional” a apreciat că acest produs poate fi considerat “o formulă de excepție pe piața suplimentelor alimentare”, spunând că “resetează funcționarea normală a genelor deteriorate, chiar în decursul generațiilor anterioare, de orice fel de stress.

Creatoarea de modă Romanița Iovan, imaginea produsului în România, a declarat că este primul supliment pe care îl ia deja de patru luni, și ale cărui efecte pozitive le-a simțit după primele două luni.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.