Seminarii despre homeopatie, cu Dr. Rajan Sankaran

0

În perioada 16-18 octombrie, Dr. Rajan Sankaran, unul dintre cei mai recunoscuți medici homeopați la nivel mondial, cu o experiență de peste trei decenii, va susține în premieră în România două seminarii de medicină homeopată. Seminarul “De la Similia la Sinergie” este destinat medicilor și farmaciștilor homeopați, iar “Potențialul homeopatiei” este destinat medicilor de orice specialitate și publicului larg.

Evenimentele vor avea loc la Rin Grand Hotel Vitan, București.

În cadrul seminarului destinat medicilor și farmaciștilor homeopați vor fi prezentate cazuri clinice și modul în care dr. Sankaran aplică analiza clasică a cazului alături de metoda senzației. De asemenea, va explica cum contribuie combinarea celor două abordări, printr-un efect sinergic, la selectarea cu o mai mare acuratețe a remediului similimum.

Programul seminarului:

Ziua 1: Simptomul – Cum se obțin simptomele exacte ale pacientului și cum se corelează cu cunoștințele din Materia Medicală. Cum poate fi convertit limbajul pacientului în rubrici de repertoar? Tehnici de repertorizare (repertorizarea artistică, tehnica amprentei).

Ziua 2: Senzația – Tehnicile și filosofia luării cazurilor, tipare de senzație și miasmele; Limbajul sursei; Nivele de experiență; Cum să utilizăm Vital Quest?

Ziua 3: Sinergia – Geniusul, simptomele și sistemul – Emisfera stângă și dreaptă a creierului, datele și experiența se potențează reciproc și pot asigura succesul în practică.

Dr. Rajan Sankaran va susține o consultație în direct pentru a exemplifica concret metodele sale de lucru.

Seminarul “Potentialul homeopatiei”, destinat medicilor de orice specialiate și publicului larg, va avea loc pe 16 octombrie între orele 18-20. Vor fi furnizate informații despre noi metode de tratament homeopatice, care pot fi aplicate în paralel cu metodele alopate aplicate în orice afecțiune pe care medicii deja o tratează.

Versiunea în română a ultimei cărți a dr. Sankaran, “From Similia to Synergy”, va fi lansată în cadrul evenimentului.

Detalii și înscrieri pe http://theothersong.ro/event/de-la-similia-la-sinergie/.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.