Site pentru femeile din domeniul sanitar

0

Un grup de ONG-uri a lansat un portal specializat pentru femeile din sistemul sanitar denumit www.promovareata.ro, cu scopul asigurării interacţiunii dintre persoanele din sistemul de sănătate şi al acestora cu alte persoane interesate.

Portalul se adresează comunității profesionale medicale şi îşi propune să promoveze femeile și dezvoltarea lor profesională, încurajând schimburile de experiență între membrii comunității medicale.

Utilizatorii își pot completa profilul în mediul online. Cei care se înscriu în portal au acces la legislația românească și europeană din domeniul sanitar.

În urma unei caravane de promovare desfăşurată în judeţe din estul ţării, numărul persoanelor înscrise în portal a ajuns la peste 1200 de membri.

Site-ul este dezvoltat prin proiectul „O șansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”, co-finanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 „Investește în oameni!, Axa Prioritară 6 – Promovarea Incluziunii Sociale”, Domeniul major de intervenție 6.3. – Promovarea egalității de șanse pe piața muncii”.

Proiectul este implementat de Asociația “Centrul Român de Inițiative”, în parteneriat cu Federaţia SANITAS din România, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Societatea de Analize Feministe AnA.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.