Social-networking medical şi în România

0

PaginaMedicală.ro. este un nou instrument de socializare pentru medici. Portalul este dedicat profesioniştilor din domeniu şi explorează tot ce ţine de lumea medicală. Peste 1 000 medici din diferite domenii şi 45 000 de vizitatori unici lunar accesează site-ul, acesta fiind o nouă modalitate de comunicare virtuală – social-networking. Site-ul este un spaţiu în care medicii pot face schimb de experienţă şi se pot consulta în probleme de specialitate.

Mai mult, toţi membrii comunităţii beneficiază de consultanţă juridică gratuită.
„Mi se pare foarte interesant acest site, cel mai mult îmi place că pot interacţiona cu alţi medici. Sunt mereu informat prin newsletterul trimis săptămânal de PaginaMedicală.ro” afirmă Cristian Băicuş, medic internist, Spitalul Colentina – membru al comunităţii PaginaMedicală.ro.

Portalul reprezintă o sursă sigură de informare prin articole şi interviuri în exclusivitate, ştiri, prezentări de evenimente şi prin jurnalul medical.
„Evenimente” este secţiunea cea mai accesată de medici, deoarece oferă calendarul complet de congrese, conferinţe, cursuri creditate EMC. Portalul PaginaMedicală.ro se diferențiază şi prin secţiunea de informaţii actualizate despre produsele financiare destinate medicilor şi furnizorilor de echipamente medicale.

About Author

Medica Academica

Comments are closed.