Test modern pentru Sindromul Down şi alte anomalii fetale – disponibil în câteva clinici din Iaşi, Constanţa şi Bucureşti

0
Controalele medicale de rutină în primele luni de sarcină și testarea pentru Sindromul Down sunt deosebit de importante, în România existând posibilitatea realizării acestei testări prin metoda Fetal Medicine Foundation asistata de aparatura BRAHMS KRYPTOR. Aceasta reprezintă standardul mondial unanim acceptat si certificat pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste criteriile de calitate stiintifica solicitate de FMF (Fetal Medicine Foundation, London), se arată într-un comunicat de presă al HK&ZY Best Pharma Distribution, compania care importă BRAHMS KRYPTOR.  
Parintii pot afla inca din primele luni de viata ale fatului daca acesta prezinta risc cresut de anomalii, malformatii fetale si pot apela in consecinta la diferite posibilitati terapeutice. 
În România, acest test poate fi realizat doar in cateva clinici – Clinica Iliev din Iasi, Euromaterna din Constanta, precum si  clinicile Matei Basarab si Medlife din Bucuresti.
“Transmitem pe aceasta cale un apel catre toate clinicile din Romania sa introduca in gama de servicii metoda Fetal Medicine Foundation de examinare ecografica si calcul de risc bazat pe analizele de sange (biochimia) BRAHMS KRYPTOR, familiile din tara noastra si copiii nostri avand nevoie de un viitor sigur, lipsit de griji”, afirmă Dr. Marius Vicea Calomfirescu – medic primar Obstetrică Ginecologie, supraspecializare in Medicina Materno-Fetala. 
Dr. Istvan Komporaly – manager HK&ZY Best Pharma Distribution subliniază, de asemenea, importanța acestei testări, atât pentru mamele care au depășit un anumit prag de vârstă, cât și pentru cele mai tinere. 
HK&ZY Best Pharma Distribution este o companie romaneasca, cu capital integral privat si unic distribuitor si sustinator al metodei Gold Standard pentru aparatura BRHAMS-KRYPTOR. 

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.