Workshop de homeopatie

0

În perioada 23 – 24 mai la București va avea loc un workshop de homeopatie susținut de Dr. Sunirmal Sarkar, Medic Homeopat în Kalkuta și Profesor la Academia “The Other Song” din Mumbai, India. Workshopul va avea ca subiect Materia Medica Homeopatică, cu analiza comparativă în cazuri patologice avansate prin demonstrații de cazuri înregistrate și live.

Dr. Sarkar are o experiență clinică de peste 30 de ani, practica sa zilnică incluzând 100 de cazuri patologice avansate, din care jumătate patologie oncologică. Este un maestru al Materiei Medica Homeopatice, în special în modul de abordare a cazurilor patologice avansate.

Workshop-ul pune accent pe abordarea cazurilor patologice avansate, pe corelarea cunoștințelor de alopatie cu cele de homeopatie, pe importanța rolului observației clinice în consultația homeopatică. În cadrul workshopului vor putea fi urmărite exemple de cazuri și demonstrații practice de abordare a cazului și vor fi transmise noțiuni de Materia Medica Clinică comparativă în cazul patologiilor acute, urgențelor medicale, patologiilor cardiace, oncologice, în situația pacienților inconștienți sau care nu pot vorbi.

Workshop-ul este organizat de “The Other Song Academy”, Romania, reprezentant al Academiei de Homeopatie Avansată “The Other Song” din Mumbai, India. Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/events/580608425374831/.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.