Workshop “Inovaţii în managementul plăgilor”, la Jurilovca

0

Workshopul “Inovaţii în managementul plăgilor”, desfăşurat în perioada 8 – 10 mai în Delta Dunării, la Jurilovca, cu participarea prof. Dr. Ojan Assadian, de la AKH Viena, a adus în atenţia medicilor prezenţi progresele făcute în acest domeniu. Evenimentul a fost organizat de companiile TARUS Media şi Farmaceutica REMEDIA.

Evenimentul a adus în discuţie teme de interes atât pentru specialiştii din ţară, cât şi pentru pacienţi, referitoare la progresele înregistrate în ultimii ani în tratamentul plăgilor acute şi cronice, cu focus pe importanţa şi necesitatea abordării tratamentelor personalizate. Ameliorarea calităţii vieţii pacientului, obiectiv primar al medicului modern în faţa unei cazuistici complexe şi a patologiei care poartă pecetea stilului de viaţă modern, poate fi mai bine realizată utilizând materiale şi dispozitive medicale inovative.

La lucrări au fost prezenţi 28 de medici din ţară, care activează în domenii precum chirurgia cardiovasculară, chirurgia generală, dermatologia, diabetologia, chirurgia plastică, medicina de familie.

Prezentarea produselor şi dezbaterile au fost coordonate de către Prof. Dr. Ojan Assadian, specialist in integritatea pielii si preventia infectiilor, Universitatea din Huddersfield, Marea Britanie.

Dezbaterile au fost axate în special pe cazuri practice de management corect al plăgilor acute şi cronice, prin prisma experienţei practice a Prof. Dr. Ojan Assadian în clinica AKH din Viena.

Manifestarea a fost creditată cu 25 de puncte EMC.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.