Zentiva își consolidează poziția în Marea Britanie printr-o achiziție

0

Zentiva Group a achiziționat Creo Pharmaceuticals, companie din Marea Britanie, subsidiară a Amneal Pharmaceuticals, potrivit unui comunicat de presă.

“Ne bucurăm să putem anunța achiziția Creo Pharma care va consolida poziția Zentiva în Marea Britanie. Decizia reflectă încrederea în această piață și angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea, producția și distribuția de medicamente accesibile, de înaltă calitate. Salutăm echipa Creo Pharma și reputația sa solidă pentru servicii ireproșabile asigurate clienților”, a spus  Nick Haggar, CEO al Zentiva.

Eforturile celor două companii vor aduce valoare clienților și pacienților din Marea Britanie, a subliniat și  Luke Hart, Managing Director Creo Pharmaceuticals. ”Credem că echipa comună Zentiva și Creo ne va permite să atingem o dinamică accelerată a creșterii și să ne atingem potențialul maxim”, a afirmat acesta.

Producătorul european de medicamente Zentiva deservește pacienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, având 2.500 de angajați și o rețea de fabrici, printre care și cele de la Praga și București.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.