Medicover a redus timpul de așteptare la telefon de la 20 de minute la 6 minute

0

Compania Medicover a scăzut timpul de așteptare la telefon la 6 minute în luna iunie, după ce în 2018 se situa la peste 20 de minute, a anunțat Delia Iliașa, director comercial și director național medical al companiei, cu prilejul lansării unei noi clinici în București.

Compania a deschis a treia clinică din București în proximitatea unor clădiri de birouri, The Bridge, în zona Grozăvești – Orhideea, după cele deschise anterior în Militari și Pipera, consecventă politicii sale de a veni în proximitatea abonaților și viitorilor abonați, respectiv lângă locul unde aceștia lucrează.

Furnizorul de servicii de sănătate a anunțat că a investit un milion de euro în clinica The Bridge, care are 24 de specialități medicale și peste 80 de medici angajați sau colaboratori. Clinica va avea un focus pe cardiologie, în contextul colaborării companiei cu Cardiogrup, o echipă performantă de cardiologi cu experiență. Oficialii companiei spun că unitatea reprezintă un model care setează noi standarde și pentru alte unități deschise anterior.

Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din strategia de extindere a rețelei Medicover în România și este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienții noștri, să putem răspunde nevoilor lor medicale”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Clinica dispune de e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In și Self-Check-Out, prin care pacienții pot acum să se autentifice, să fie ghidați către cabinetul medicului și chiar să plătească, dacă este cazul, în mai puțin de 30 de secunde.

În scurt timp urmează să fie introdus și Medicover Express – o aplicație digitală care ajută la eliminarea timpilor de așteptare din clinici și furnizează un acces rapid la o specialitate medicală.

Medicover România, parte a grupului internațional, este prezentă de peste 23 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și are o rețea de 37 de clinici în București și în țară și două spitale generaliste, în București și Oradea.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.