SYSWARE furnizor de soluţii “all in one”

0

Compania SYSWARE SYSTEMS INTEGRATION a fost înfiinţată în ianuarie 1999, concretizând planurile de extindere în Balcani ale companiei mamă, ALTEC SA, unul dintre liderii din domeniul tehnologiei informaţiilor şi comunicaţiilor din Grecia. >>>

Pentru a putea oferi cel mai bun răspuns la cerinţele din ce în ce mai înalte ale pieţei din România, SYSWARE furnizează tehnologii de ultimă oră, prin parteneriate cu cei mai importanţi producători din domeniul hardware, software şi al telecomunicaţiilor, astfel încât să fie îmbunătăţite performanţele de afaceri ale clienţilor săi.

59_2

Contând pe nivelul înalt de pregătire al echipei sale de profesionişti în domeniul IT&C şi pe experienţa acumulată atât de firmă, cât şi de compania mamă din care face parte, SYSWARE pune întotdeauna la dispoziţie soluţii competitive astfel încât să fie satisfăcute cerinţele chiar şi ale celor mai exigenţi clienţi, indiferent de gradul de complexitate a proiectului.

Compania acoperă prin departamente specializate o gamă completă de activităţi, de la analiza şi proiectarea soluţiilor până la livrarea şi instalarea echipamentelor, efectuând inclusiv training, mentenanţă şi service on site.

SYSWARE SYSTEMS INTEGRATION îşi desfăşoară activităţile sub un control strict al calităţii, sistemul calităţii implementat de companie fiind certificat în conformitate cu ISO 9001:2000, ISO 27001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Portofoliul companiei a crescut de la an la an, atât în ceea ce priveşte numărul de proiecte îndeplinite cât şi numărul de clienţi.

Advertorial

Pentru textul integral vezi editia print Medica Academica

About Author

Medica Academica

Comments are closed.