Bogdan George Jansen, noul preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor

0

Fost manager al Spitalului Caritas între 2005 – 2011, dr. Bogdan George Jansen este noul preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor. Dr. Jansen este absolvent al Facultăţii de Stomatologie a UMF „Carol Davila”, medic primar, specialist în chirurgie oro-maxilo-facială. Are un doctorat în Managementul serviciilor de sănătate la Univ. „Lucian Blaga” din Sibiu şi doua masterate în Politici Publice şi Integrare Europeană şi în Managementul Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate.  A absolvit Colegiul Naţional de Apărare – Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Colegiul de Siguranţă şi Securitate Naţională – Academia Naţională de Informaţii, iar la Institutul Diplomatic Român a absolvit un curs de „Pregătire postuniversitară în domeniul relaţiilor internaţionale”.

Este mediator atestat, membru al Asociaţiei mediatorilor din România şi evaluator extern CoNAS.

A fost Manager de proiect pentru mari corporaţii internaţionale de produse cosmetice şi farmaceutice, dezvoltând studii de piaţă, studii de fezabilitate, înregistrare produse medico-farmaceutice, identificare parteneri locali, dezvoltare reţea comercială. Ca manager pentru o companie internaţională de brokeraj în asigurări – cu peste 500 de colaboratori – s-a ocupat de dezvoltarea şi implementarea produselor financiare, dezvoltând strategii de marketing şi vânzare şi dezvoltând reţeaua de vânzări directe.

Spitalul Caritas, unde noul preşedinte al Conas a fost manager până în anul 2011, deţine trei clinici universitare, având 468 de paturi, 572 de angajaţi şi 21 000 de pacienţi externaţi/an.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.